ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υπηρεσίες | Συνεργασία

Υπηρεσίες | Συνεργασία
Η συνεργασία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με 5 διαφορετικούς τρόπους ή και να συνδυαστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 1. Να εφαρμόσουμε δημιουργικά τα δικά σας αρχιτεκτονικά σχέδια προσφέροντας σας απαιτούμενα δείγματα για την καλύτερη αφομοίωση των σχεδίων.
   
 2. Να μελετήσουμε τον χώρο σας, αφού προηγηθεί μια αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων Ξηράς Δόμησης και Γύψινης Διακόσμησης, του στυλ που θέλετε, καθώς και κάποιο προϋπολογισμό. Στην συνέχεια θα σχεδιαστούν ανόψεις, τομές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Η συνολική μελέτη καθοδηγείται ή εγκρίνεται από τον αρχιτέκτονα του έργου ή τον ιδιοκτήτη.
   
 3. Να συν-μελετήσουμε το έργο σας, φωτίζοντάς το με την πολύχρονη εμπειρία μας, και την καλλιτεχνική ευαισθησία μας, αναλαμβάνοντας να σας παρουσιάσουμε ανόψεις, τομές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες, όπως επίσης και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την καλύτερη αφομοίωση της σωστής ολοκλήρωσης των σχεδίων του χώρου σας.
   
 4. Να επιλέξετε από τον κατάλογο των δειγμάτων μας και από ολοκληρωμένες κατασκευές στις εκθέσεις μας, δείγματα και ιδέες, κι εμείς θα σας προσφέρουμε την εμπειρία μας για την σωστή αξιολόγηση των.
   
 5. Να λειτουργήσουμε σαν τεχνικοί σύμβουλοι ή να μας αναθέσετε την μελέτη των χώρων σας δίνοντας σε εσάς μεγαλύτερες δυνατότητες να επιλέξετε προϊόντα και συνεργεία.
© 2001-2023 Α. Γράψας. All content is copyrighted, please read the legal notice for more info.
Find us on Facebook Follow us on Twitter Find us on Linked In