ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έργα - Ανακατασκευές

Μέγαρον Πάλλης, Πλατεία Συντάγματος
Κατηγορία  :  Ανακατασκευές
Τόπος  :  Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα
Το Μέγαρο Πάλλης - ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας - ανακαινίστηκε. Κυρίαρχο ρόλο στην ανακατασκεύη του έπαιξαν τα γύψινα στοιχεία τόσο στο εξωτερικό του κτιρίου όσο και στο εσωτερικό του. Η κατασκευαστική εταιρία Ιλισσός εμπιστεύτηκε την Α.ΓΡΑΨΑΣ ΕΠΕ για το έργο αυτό το οποίο αποτέλεσε μια "πρόκληση" για το εξειδικευμένο προσωπικό της Α.ΓΡΑΨΑΣ.
Όλα τα αρχικά γύψινα αποκολλήθηκαν από εξειδικευμένους γλύπτες της εταιρίας και σκαλίστηκαν εξαρχής - στους χώρους του εργαστηρίου - ώστε να παραχθούν νέα πιστά αντίγραφα της εποχής.
Στο εσωτερικό του κτιρίου, μηχανικοί και αρχιτέκτονες συνεργάστηκαν ώστε να επιτευγχθεί η πιστή διατήρηση των οροφών του κτιρίου σε συνδιασμό με σύχρονες εφαρμογές ξηράς δόμησης, οι οποίες εξυπηρετούσαν τις ανάγκες ενός πολυκαταστήματος σαν το Public.
Ειδικές ψευδοροφές με επισκεψιμότητα που εξυπηρέτησαν μηχανολογικούς και ηλεκτρολογικούς σκοπούς κατασκευάστηκαν με κάθε αρτιότητα και σε αρμονία με τον γύψινο διάκοσμο.
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα απο τα ωραιότερα - πλέον - κτίρια της Αθήνας.
Φωτογραφίες έργου
Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία Μεγαλύτερη φωτογραφία

Σχετικά προϊόντα
Πληροφορίες προϊόντος
Γίγας Ιλισσός
Κιονόκρανα
Cat.No.36.Ζ.008
© 2001-2024 Α. Γράψας. All content is copyrighted, please read the legal notice for more info.
Find us on Facebook Follow us on Twitter Find us on Linked In