ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η εταιρεία - Προφίλ

Η εταιρεία | Προφίλ
Το 1970 ο κος Γράψας Αναστάσιος ίδρυσε την εταιρεία Α. Γράψας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των γύψινων κατασκευών και διακόσμησης.

Με όραμα την δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρείας στο χώρο αυτό, που θα μπορεί να προσφέρει έργο αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος με τις κατασκευές της, κατάφερε να υλοποιήσει τη σημερινή μορφή της εταιρείας Α. Γράψας.

Η εταιρεία, σήμερα, δραστηριοποιείται ως πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, στις εφαρμογές ξηράς δόμησης και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.

Η Α. Γράψας μέσα από μια μακροχρόνια πορεία έχει πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία, εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, υποδομή σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές.

Με μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα την τεράστια ποικιλία σχεδίων αλλά και την ανάπτυξη του Δημιουργικού της τμήματος, έχει καταφέρει να ανανεώνει και να συντηρεί τα παλιά της σχέδια καθώς και να δημιουργεί νέα.

Η Α. Γράψας αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο. Το τμήμα κατασκευών που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες έχει ως κύριο μέλημά του την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου.
© 2001-2023 Α. Γράψας. All content is copyrighted, please read the legal notice for more info.
Find us on Facebook Follow us on Twitter Find us on Linked In